Termék leírás

Tulajdonságok:Kisméretű test, nagyszerű technológia

4 magos processzor, 5 érzékelő A Mi Drone Mini 4 magos 1.2G SOC fő vezérlő chip-pel rendelkezik, amely képes az adatokat nagy gyorsasággal feldolgozni az ultrahangos, nyomásmérő és optikai áramlásérzékelők révén. Az önálló ütéselnyelő szerkezettel együtt, pontos lebegést érhet el egy megadott magasságon és ponton, az állandó repülés és a pontos irányítás mellett. Az akkumulátor kapacitása 920 mAh, míg a repülési idő akár 10 perc is lehet.

Kiváló repülés és számos tulajdonságok

A repülés magas, stabil és király. A Mi Drone Mini nem csak a kivételes repülési teljesítményével dicsekedhet, hanem többféle vezérlési móddal és tulajdonsággal. Képzeleten túli élményt nyújt, és te leszel a figyelem középpontjában.

Headless mód

A Headless mode rögzíti a drónt orral a kezdeti előre irányba, és ez az előre irány változatlanul megmarad még akkor is, ha valami neki ütközik, megkönnyítve ezzel az irányítást.

Gravitációs szenzor mód

A gravitációs érzékelés bekapcsolásával a telefon döntésével lehet szabályozni a drón mozgását.

Tenyérből felszállás

A normál, statikus felszállás mellett a drón tenyérből is a levegőbe küldhető: egy kis dobás, és a drón máris a levegőbe emelkedik.

Négyutas bukfenc

Ezzel a funkcióval mind a négy irányba – előre, hátra, jobb-, vagy baloldalra – buktathatod a drónt egyetlen gombnyomással

Több egységes infravörös csata

A különböző trükkök neked szólnak. A szuper infravörös csata mód lehetővé teszi, hogy másokkal együtt játszatok. Egyszerre több Mi Drone Mini-vel izgalmas csatákat vívhattok. Az ádáz légi küzdelem és a meghökkentő harci hatás mellett a játékosok becsületjelvényeket szerezhetnek. Menj, szólj a barátaidnak, és csatázzatok! * Az infravörös csata módban, ha a Mi Drone Mini-t ütés éri az elején vagy a hátulján, az életpontok ennek megfelelően csökkenni fognak. Amikor elfogynak, a drón nem tud több támadást indítani. Választhatsz, hogy újra csatlakozol a csatához vagy kilépsz.

Távirányító, HD Wi-Fi videóátvitel Rögzítsd a nagyszerű pillanatokat

A Mi Drone Mini egy 5,8GHz magas frekvenciás jelű Wi-Fi-vel rendelkezik, nagy sávszélességgel, alacsony késéssel és erős jelzavarás elleni kapacitással. Az akár 50 m távolról is használható távirányítóval FPV HD videóátvitelre is képes. A 720p-s kamera új szelfi perspektívát nyújt és 4GB memóriával rendelkezik a rugalmas rögzítésért.

Kisméretű, könnyű test Hordozható és kényelmes a játékhoz

A tengelytávolsága mindössze 11 cm, míg a nettó tömege csak 88 g. A kisméretű és könnyű testnek köszönhetően a Mi Drone Mini könnyen hordozható.

Egyszerű megjelenés, tartós konstrukció

Egyszerű megjelenése és egyedi stílusa miatt a Mi Drone Mini felejthetetlen élményt nyújt. A kiemelkedő szerkezeti kialakításnak és a megmunkált kivitelezésnek köszönhetően a drón minden része szorosan illeszkedik. Az egyedi integrált vázszerkezetes kialakítás mellett figyelembe vették a test erősségét és könnyű súlyát is. A test kis sűrűségű és nagy rugalmasságú speciális kompozit anyagból készült, mely így tartósabb és biztonságosabb. A propellerhez is nagy rugalmasságú kompozit anyag került hozzáadásra, mely így sokkal tartósabb és kevésbé törékeny.

Modell: YKFJ01FM Méret: 91 × 91 × 38mm Tengelytávolság: 114 mm Szenzorok: Ultrahangos és vizuális Akkumulátor: cserélhető 920 mAh Repülési idő: kb. 10 perc Töltési idő: Kb. 60 perc Bemenet: 5V/1A Képfelbontás: 1600×1200 px Videó felbontás: 1280×720 HD Tároló: beépített, 4 GB Vezeték nélküli kapcsolat: Wi-Fi IEEE 802.11a 5GHz Távirányító: mobiltelefon Hatótávolság: Kb. 50 méter Magassági repülés: Kb. 25 méter Használati hőmérséklet: 0°C-40°C

* A FIMI Lab belső laboratóriumának vizsgálatait alapul véve.