Termék leírás

Tulajdonságok:

Egy igazi kezdő drón!

A Syma X26 egy nagyon jó választás, ha szeretnél belépni a drónok világába, de nem szeretnél elsőre sok pénzt elkölteni. Gyerekek is könnyen elsajátíthatják vele a drónreptetés tudományát hiszen a 6 tengelyes gyronak köszönhetően nagyon stabil a gép a levegőben és akadálykerülő funkció is került bele, ami a játék drón kategóriában egyedülálló. A propellerek teljesen körbe vannak zárva egy kerettel és rácsokkal, így nem okoznak balesetet, illetve kárt különböző tárgyakban.

Akadályérzékelés és kerülés

Az X26 drón mind a négy oldalán található egy-egy szenzor, amik érzékelik a környezetet és ha túl közel repül valamihez a gép, akkor megáll. Mindegy, hogy előre, hátra, jobbra vagy balra irányítod a quadcoptert, megakadályozza, hogy nekivezesd valaminek. így teljes biztonságban reptetheted. Fontos, hogy ez a funkció csak “Low speed mode”, azaz lassú repülési mód esetén működik.

Stabil lebegés

A beépített barométernek köszönhetően, a Syma X26 elengedett irányítókarokkal stabilan lebeg egy helyben.

360°-os fordulat trükk

A Syma X26 egy trükkre is képes: ha lenyomod a 360-as forgás gombját, majd az irányító kart az általad választott irányba tolod, a gép csinál egy 360-os fordulatot a levegőben a választott irányba. Ezt többféle irányban is meg tudja csinálni, így rengeteg szórakozást nyújt a reptetése és elkápráztathatod a családtagokat vagy barátaidat.

A gép RTF (Ready to Fly – repülésre kész) csomagban érkezik, tehát minden benne van, ami a reptetéshez szükséges.

Mindössze 4 db AA ceruzaelemre van szükség a távirányítóba

Designos távirányító

Egy kompakt és jól kézreálló távirányító is található a csomagban, ami stabil kapcsolatot biztosít az X26-al a reptetések során.

Akkumulátor: 3.7V 380 mAh Li-polymer
2,4 GHz-es frekvencián működő távirányító
Töltési idő: 90 perc
Repülési idő: 6 perc
Hatótáv: kb. 30-50 m
Repülési minden irányban
Stabil repülés a szabadban is
Méretek: 13,1 x 13,1 x 4,45 cm
A csomag tartalma: Syma X26 kezdő drón+Távirányító+AkkumulátorUSB-s töltőkábel+4 db tartalék propeller