Termék leírás

Tulajdonságok:A drónokkal való kaland elkezdésének legjobb módja egy GOCLEVER Drone HD FPV. A Drone HD FPV modell képes akár 30 km/h-val mozogni, és egy 730 mAh-s kiegészítő akkumulátorral akár 30 percig is repülni maximálisan 100 m-re. A beépített LCD-kijelzős távirányító lehetővé teszi a repülési paraméterek állandó figyelését, és mind a négy motor valós idejű kalibrálását.

A Drone HD FPV modell kifejezetten úgy lett tervezve, hogy kombinálja a legfontosabb karakterisztikákat: a kis méretet, és a stabilitást. A 36 x 36 cm-es méret lehetővé teszi a repülést fák lombjai között, keskeny folyosókon is, kiváló repülési stabilitást nyújtva.

Egy mobil eszközön a telepített GoClever alkalmazással távolról követheti a drón élőképét a Wi-Fi FPV modulnak köszönhetően. A magas felbontású kamera és az FPV modul valós idejű képet és hangot küld a mobil eszköz felé, így azok azonnal elérhetők anélkül, hogy a memóriakártyán lévő fájlokat kellene szinkronizálni a számítógéppel. Hasznos megoldás továbbá a távirányító markolata, amely lehetővé teszi egy akár 5,5 hüvelykes mobiltelefon rögzítését.

Giroszkóp: 6-tengelyes giroszkóp Repülés időtartama: akár 30 perc repülési idő Kamera: HD kamera Wi-Fi antenna (1,3 Mpx, 1280x720px) FPV (First Preson View): élő nézet a drone kamerájáról a mobilkészülékre Frekvencia: 2,4 GHz-es Propellerek: 4 darab (4 tartalék) Akkumulátor: 3 x 730 mAh, Li-Po, 1S (3,7V) Távolság: akár 100 méter Töltési idő: kb.: 50 perc LCD és okostelefon tartó a távirányítón Megvilágítás: LED-es lámpák (zöld, piros) További jellemző: automatikus visszatérés