Termék leírás

Tulajdonságok:A továbbfejlesztett Micro 4/3-os érzékelővel felszerelt Zenmuse X5S 12,8 stop dinamikatartománnyal, valamint az X5R-hez képest sokat javult jel-zaj aránnyal, és színérzékenységgel rendelkezik. Akár nyolc standard M4/3 objektívet is támogat (köztük zoom-objektíveket is) 9 mm és 45 mm közötti gyújtótávolsággal (amely egy 35 mm-es kamerán 18 mm-nek és 90 mm-nek felel meg), ami több kreatív rugalmasságot tesz lehetővé. Az Inspire 2-n lévő új CineCore 2.0 képfeldolgozó rendszer teszi képessé a Zenmuse X5S-t 5.2K 30fps CinemaDNG és Apple ProRes videók, valamint 4K/60 H.264 és 4K/30 H.265 videók rögzítésére 100Mbps átviteli sebességgel. DNG 20,8MP-es sorozatképek készítése is támogatott, 20 fps sebességgel. A Zenmuse X5S úgy lett tervezve, hogy tartsa a lépést a high-end professzionális légi fotózás szigorával.

Az Inspire 1-gyel összehasonlítva az Inspire 2 egy innovatív struktúrát hasznosít, amely elkülöníti a CineCore 2.0 képfeldolgozó rendszert a kamerától, és a repülőgép belsejébe helyezi azt. Ez azt jelenti, hogy a szenzor és az optikai rendszer lecsatolható, és könnyedén csatlakoztatható egy újonnan tervezett gyorskioldó csatlakozót használva. Így tervezve a kamerarendszert hatékonyan megvédi a szenzort a processzorból eredő mágneses interferenciától. Lehetővé teszi továbbá egy sor könnyű kamera csatlakoztatását a különböző jelenetek igényei szerint. A továbbfejlesztett M4/3-os szenzor — és a támogatás objektívek cseréjéhez — lehetővé teszi a Zenmuse X5S számára magas felbontású képek készítését hihetetlenül magas minőségben, amikor a rendkívüli CineCore 2.0 képfeldolgozó rendszerrel kombinálják.

A beépített Micro 4/3-os érzékelő továbbfejlődött, jelentősen javítva a képminőségen. 3,4 µm pixelmérettel ez a 20,8 MP-es szenzor több részletet rögzít, mint a korábbi változat. 12,8 stop dinamikatartománnyal, jobb jel-zaj aránnyal, és színérzékenységgel rendelkezik, mint az X5R, lehetővé téve tiszta, alacsony zajú képek készítését gyenge fényviszonyok között.

Mivel szabványos Micro 4/3-os bajonettet használ, a Zenmuse X5S akár nyolc objektívet* is támogat 9 mm és 45 mm közötti gyújtótávolsággal (amely egy 35 mm-es kamerán 18 mm-nek és 90 mm-nek felel meg), ami több kreatív rugalmasságot tesz lehetővé a kép végső megjelenésében.

DJI MFT 15mm/1.7 ASPH Olympus M.Zuiko 12mm/2.0 Olympus M.Zuiko 17mm/1.8 Olympus M.Zuiko 25mm/1.8 Olympus M.Zuiko 45mm/1.8 Olympus M.Zuiko 9-18mm/4.0-5.6 Panasonic Lumix 14-42mm/3.5-5.6 HD Panasonic Lumix 15mm/1.7

A CineCore 2.0 használatával a Zenmuse X5S 12bites CinemaDNG-vel és Apple ProRes 422 HQ-val maximum 5.2K/30fps, Apple ProRes 4444 XQ-val (alpha nélkül)* maximum 4K/30fps videókat rögzít. További rögzítési opciók között van még 4K/60fps H.264-gyel, vagy 4K/30fps H.264/H.265-tel, mindkettő 100Mbps sebességgel. *További licencek szükségesek.

A DJI CINESSD kártya (PCIe3.0 NVMe SSD támogatással) és a magasan optimalizált FAT32/exFAT fájlrendszer lehetővé teszi, hogy a Zenmuse X5S felvétele közvetlenül legyen továbbítva a DJI CINESSD STATION kártyaolvasón át egy számítógép felé magas sebességgel, bármilyen további szoftver nélkül. A felvétel a DIT szabványt is támogatja. CinemaDNG vagy Apple ProRes munkafolyamatok használhatók az utómunka során.

Mindössze a Micro SD kártyát használva 20,8 MP-es állóképek rögzíthetők 14 fps sebességgel Burst módban JPEG-ben és DNG-ben. A DJI CINESSD használatával akár 20 fps sebességgel rögzíthetők DNG form,átumú sorozatképek maximum 20,8 MP felbontással. Állóképek videofelvétel közben is rögzíthetők annak megszakítása nélkül.

A Zenmuse X5S stabilizálásáról egy magasan optimalizált, precíz motorforgású, ±0.01° vezérlési pontosságú, dedikált processzor által vezérelt 3 tengelyes gimbal gondoskodik. Ahelyett hogy elektromos csúszógyűrűkre támaszkodna — ami sok gimbalnál elterjedt — a Zenmuse X5S egy egyedi mechanikusan korlátozott dizájnt és rejtett vezetékeket használ, hogy biztosítsa a stabilabb adatátvitelt és a jobb tartósságot. A rázkódást három csillapítógolyó, és egy könnyű csillapítólap nyeli el, így teljesen sima videó készül. A 360°-os forgás is lehetséges marad a gimbal forgásával, és a repülőgép némi oldalirányú elfordulásával. Stabil, sima felvétel rögzíthető még egy 90 mm-es* objektív esetén is.

Vegye át az irányítást messziről a kamera minden beállítása, pl. a fókusz, a rekesz, és a formátum felett közvetlenül a DJI GO 4 app-ban. A precíziós vezérlés kiterjed továbbá a fókuszra a DJI GO 4-gyel és az opcionális DJI Focus-szal, fókuszvezérlést nyújtva a teljes átviteli tartományban. A DJI Focus használatával nincs szükség további kábelekre vagy motorokra, és az új Lightbridge technológia minden jelet továbbít akár 7 km távolságra*.

*Akadálytalan, interferenciáktól mentes, FCC-nek megfelelő