Termék leírás

Tulajdonságok:Készüljön fel a RAW csodájának megtapasztalására. A Zenmuse X5R a világ első mikro-négyharmados légikamerája, amely képes veszteségmentes 4K RAW videók rögzítésére. Az akár 30 képkocka/mp sebességgel és 1,7Gbps átlagos (és maximum 2,4Gbps) bitrátával az X5R képessé teszi önt lélegzetelállító, professzionális szintű felvételek készítésére minden alkalommal. Egy erőteljes MFT érzékelővel felszerelve a kamera képes továbbá 16 megapixeles képek rögzítésére is elképesztő részletességgel, míg a beépített 3 tengelyes stabilizációs gimbal tartja a kameraszintet. Végre egy légikamera, amely valóban illik a profikhoz.

12,8 fokozatú dinamikai tartománnyal, árnyékokkal, és kiemelésekkel mindenben amit rögzít, tökéletes tisztasággal jelenik meg.

A Zenmuse X5R veszteségmentes 4K RAW videót és kristálytiszta 16 megapixeles fotókat nyújt. Nincs még egy dedikált légikamera, amely ilyen részletességgel lenne képes rögzíteni minden képkockán és minden képen, még olyan távolból is, amely meghaladja a képzeletet.

A Zenmuse X5R belsejében egy erőteljes mikro-négyharmados érzékelő van beépítve, amely abszolút forradalmi egy légikamera esetén. Ez az új, az Inspire 1-hez mellékelt korábbi X3 kamerában lévőnél nyolcszor nagyobb méretű MFT érzékelő lehetővé teszi magas minőségű, magas érzékenységű képek rögzítését a 100-25600 ISO-tartományban. A magas felbontás, a pontos rangsorolás, és az alacsony zaj kifinomult egyensúlyával úgy ismerheti fel művészi és kreatív szemléletét, ahogy korábban soha.

Az első, valóban integrált professzionális légi képrögzítő rendszer megalkotásáért a Zenmuse X5R a kezdetektől úgy lett tervezve, hogy tökéletesen kompatibilis legyen az Inspire 1-gyel, a DJI legfejlettebb quadkopterével. 360 fokos kameramozgással és két kontroller támogatásával az Inspire 1 a hobbisták és a profik kedvenc repülésre kész légiplatformja világszerte. Most egy egyszerű telepítési eljárással lecserélheti az Inspire 1 kameráját a Zenmuse X5R-re, nagyban növelve a képrögzítési képességeit, míg megtartja a könnyű használhatóságát, és megbízhatóságát.

A Zenmuse X5R-rel a kezében van a páratlan szintű irányítás. Az intuitív autofókusz módban csak érintse meg a kijelzőt, hogy a kamera egy specifikus területre fókuszáljon. Könnyedén kézzel beállíthatja pl. a fókuszt, a kioldót, és a rekeszt a felhasználóbarát DJI GO alkalmazásban. A Zenmuse X5R-rel öné a teljes irányítás.

A Zenmuse X5R-rel a DJI hozta el először a RAW erejét egy dedikált légikamerához. 4K (3840 x 2160) videók RAW-ban, 30 fps-sel rögzítésének a képességével a Zenmuse X5R megadja azt a képességet, hogy minden videót az eredeti, sértetlen adataival együtt rögzítsen, így teljes irányítást nyújt ahhoz, hogy minden egyes képkockát szerkeszthessen utólag mint RAW fájlt. A döbbenetes 2,4Gbps maximális bitrátával párosítva a Zenmuse X5R által rögzített 4K videók a részletességükkel és páratlan tisztaságukkal meg fogják döbbenteni.

A nagy MFT szenzornak köszönhetően a Zenmuse X5R képes nyomtatásra kész 16 megapixeles állóképek készítésére hihetetlen mennyiségű részlettel. A magas minőségű, magas érzékenységű képrögzítési képességgel a Zenmuse X5R mind JPEG-ben, mind RAW-ban olyan fényképeket rögzít, amelyek a legmagasabb standardoknak is megfelelnek. Az extra pixelek (25% növekedés az eredeti Inspire 1 kamerájához képest) nem csak részletesebb képeket nyújtanak, de nagyobb teret is biztosít az utómunka során. A P/S/A/M fényképezési módok mind elérhetők, biztosítva a szabadságot, hogy úgy fényképezzen, ahogy akar.

A kamerába tökéletesen integrált 3 tengelyes gimbal a DJI világvezető stabilizációs technológiáját alkalmazza a kamera automatikus stabilizálásáért repülés közben. Ez a gimbal folyamatosan kommunikál a repülőgéppel a repülés alatt, és az erőteljes, kefe nélküli motorok azonnal válaszolnak minden apró mozgásra, hogy szintben tartsák a kamerát, még hosszú expozíció, vagy time-lapse felvételek esetén is. Tehát fókuszáljon arra, amit rögzíteni akar, tudva azt, hogy az eredményül kapott felvétel stabil, és felhasználásra kész lesz.

Mint a világ első, kifejezetten légi fotózáshoz és videózáshoz készült micro 4/3-os kamerája, a Zenmuse X5 megadja a szabad objektívválasztás szabadságát. A kameraipar egyik legnépszerűbb objektívrendszere, a szabványos MFT bajonett alkalmazásával a Zenmuse X5 jól pozicionált, hogy a főbb objektívgyártók új termékeiből és innovációiból profitáljon.

Jelenleg három fix objektív kompatibilis a Zenmuse X5-tel. Különböző jellemzőkkel, de ugyanazzal a csúcsminőséggel ez a három objektív biztosítja a helyszíni rugalmasságot.

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12mm 1:2.0 DJI MFT 15mm, F/1.7 Panasonic LUMIX G Leica DG Summilux 15mm f/1.7 ASPH

Irányítsa a Zenmuse X5R-öt távolsól ugyanazzal a DJI GO app-pal, mint amit az Inspre 1-hez használ. Az élő HD nézettel, amelyet a DJI Lightbridge biztosít, pontosan ugyanazt látja, amit a kamera rögzít, és mindent beállíthat repülés közben.

Távoli automatikus vagy kézi fókuszvezérlés Képes a repüléseket feltölteni, vagy élőben streamelni a YouTube-ra Okos repülési funkciók, mint pl. Kövess engem, és Érdekes pont Nyitott a jövőbeni frissítésekre, lehetővé téve több funkcionalitást

Figyelem: A Zenmuse X5 sorozatú kamerák használatakor ki kell cserélni az Inspire 1 v1.0 standard Zenmuse X3 kamerájához tervezett eredeti rázkódáselnyelő lapot a Zenmuse X5-höz készült változatra. A Zenmuse X5 kamerák az Inspire 1 v2.0-val használva igénylik a külön kapható futómű-emelőt.

4K videó akár 30 fps-sel Felvétel 4096×2160 (24fps) vagy 3840×2160 (30/25fps) felbontással 16MP-es fotók 12,8 állású dinamikai tartomány

A DJI ipari mérnöki képességeinek a csúcsán lévő Zenmuse X5R precíz gyártással készül kiváló minőségű magnéziumötvözetekkel, lehetővé téve hogy ellenálljon a rendszeres szabadtéri használatnak.

A Zenmuse X5R, amely kompakt és könnyű, hogy könnyen szállítható legyen, és hosszú repülési időket biztosítson, készen áll arra, hogy minden felvételnél önnel tartson.