Termék leírás

Tulajdonságok:

A DJI Spark egy olyan mini drón, ami a DJI technológiáknak köszönhetően hihetetlen repülési és videó készítési funkciókkal rendelkezik.

A DJI Spark arcfelismerés után felszáll a felhasználó kezéből.

Akár a kezed mozdulataival is tudod irányítani ezt a mini drónt, távirányító vagy egyéb eszköz használata nélkül

Az intelligens repülési módok segítenek a felhasználónak az igazán kreatív és különleges felvételek elkészítésében.

A DJI GO 4 alkalmazás tartalmaz szerkesztési sablonokat és szűrőket. Ezek segítségével egyszerűen szerkesztheted és meg is oszthatód a felvételeidet a közösségi oldalakon.

Intelligens repülési módok:

Spark képes profi videókat készíteni rólad. TapFly ahová mutatod arra repül. Mutasd meg a Spark-nak az irányt a telefonod kijelzőjén. Jelölj ki egy mozgó célt a telefonod kijelzőjén és a Spark kamerája folyamatosan követni fogja azt. A gesztusfelismerés segítségével egyszerűen készíthetsz egy szelfit valamint a PalmControl üzemmóddal a kezed mozdulataival tudod irányítani a drónt.

A beépített kamera:

A kéttengelyes, mechanikus gimbal és az UltraSmooth technológia rezgésmentes felvételeket biztosít. A nagylátószögű kamera, 25 mm gyújtótávolságú optikával van ellátva. A lencsetagok öt csoportban helyezkednek el a torzításmentes felvételek érdekében. A DJI Spark kamerája 1/2.3″-os CMOS szenzorral van ellátva, ami rezgésmentes 1080p videók és 12 MP fotók készítését teszi lehetővé. Vízszintes és függőleges panorámaképek készítésére is alkalmas.

Repülés:

A könnyű súly, a kiválló aerodinamika, a testbe simuló kamera lehetővé teszik, hogy a DJI Spark sport módban akár 50 km/h sebességgel repüljön.

HD Wi-Fi videójel átvitel:

A HD Wifi technológia kb 2 km hatótávú 720p jelátvitelt biztosít.

Maradj tovább a levegőben:

Intelligens tulajdonságai mellett, teljesen feltöltött akkuval kb. 16 percig képes repülni.

Tulajdonságok:

Akkumulátor kapacitás: 2970 mAh Rotorok száma: 4 db Irányítás: okostelefon/tablet/távvezérlő Méret rotorokkal: 143×143×55 mm Tömeg: 300 g Szín: fehér Beépített kamera Beépített gimbal Maximális repülési idő: 16 perc Maximális hatótávolság: 2,4/5 GHz 300/500 m Kamera max. felbontása: 1920 x 1080 Kamera max. sebessége: 30 fps Kamera max. gyújtótáv.: 25 mm