Termék leírás

Tulajdonságok: Az előző szériából megismert akadály kikerülő rendszerrel és érzékelőkkel látták el körbe a géptestet. Így a gép továbbra is elől, hátul és két oldalt figyeli az akadályokat. Fontos tudni, hogy az oldalsó érzékelők csak Tripod és Beginner módban működnek.

Az adatátvitel frissült, a korábbi modellel szemben így már Ocusync technológia látja el az adatátviteli kapcsolatot. Ennek köszönhetően továbbra is akár 7 kilométeres távolságba elreptethetjük, miközben folyamatos élőképet kapunk FULL HD felbontásban, arra alkalmas okos eszközünkre. A Phantom4 Pro V2.0 kamerája valós natív C4K felbontásra is képes, ami annyit jelent, hogy nem egy szoftveresen felturbózott képet látunk, hanem valós, akár C4K:4096×2160 felbontást 100Mbps minőségben. A H.265 kódolásnak köszönhetően 50% -kal több információt tartalmaz a képünk, mint a H.264. Ezáltal részletesebb és élénk képeket készíthetünk.

A microSD kártya 128GB bővíthető Intelligens akkumulátora 30 perces repülési időt tesz lehetővé. Robotpilóta rendszere megkettőzött biztonsági modulokkal van ellátva. Ilyen például a GPS, az iránytű, az IMU. A DJI GO4 alkalmazással használható, melyben a számtalan extra funkció mellett, megtalálhatóak például az ActiveTrack, a Point of Interest, és a TapFly intelligens repülési módok is.

Video Transmission System: OcuSync Micro SD kártyával akár 128 GB-ig bővíthető háttértár Intelligens akkumulátora 28 perces repidőt tesz lehetővé Robotpilóta rendszere megkettőzött biztonsági modulokkal van ellátva: GPS, iránytű, IMU DJI GO4 alkalmazással használható ActiveTrack, a Point of Interest, és a TapFly intelligens repülési módok Akkumulátor kapacitás 6000 mAh Dönthetőség: 42 ° Rotorok száma: 4 db Irányítás: okostelefon/tablet/távvezérlő Méret rotorok nélkül: 350 mm Tömeg: 1375 g Szín: fehér Automatikus leszállás Automatikus visszatérés Élőkép (pilótanézet / FPV) Előre tervezhető repülés Kapcsolattartás Wi-Fi-n Kövess engem funkció Műholdas navigáció Önálló repülés Repülésre kész Tartja a magasságot Tartja a pozíciót Beépített kamera Beépített gimbal Maximális repülési idő: 30 perc Kamera max. felbontása: 4096 x 2160 (4K) Kamera max. sebessége: 120 fps Kamera max. gyújtótáv: 24 mm Kamera szenzormérete: 1″

Figyelem! Nem játék! Kizárólag 18 éves kor felett használható! Egy ilyen modell használata megfelelő körültekintést és gyakorlatot igényel! Repülőterek közelében és a sűrűn lakott területek fölött tilos használni!

A készülék csak CE módban működik! Az európai törvények tiltják, hogy a készülék olyan rádiófrekvencián működjön (FCC) amivel képes a 7km-es távolságra. A készülék tudja az FCC szabványt, azonban a drón automatikusan érzékeli a GPS koordináták alapján, hogy milyen régióban van és nem tud átváltani FCC módra.