Termék leírás

Tulajdonságok: Phantom4Pro: Küldetése a profi filmezés A Phantom4-es széria legújabb modellje. Az előző szériából megismert akadály kikerülő rendszert továbbfejlesztették és további érzékelőkkel látták el körbe a géptesten. Így a gép már elől, hátul és két oldalt is figyeli az akadályokat. Fontos tudni, hogy az oldalsó érzékelők csak Tripod és Beginner módban működnek. A továbbfejlesztett Lightbridge technológiának köszönhetően akár 7 kilóméteres távolságba is elreptethetjük, miközben folyamatos élőképet kapunk FULL HD felbontásban, arra alkalmas okos eszközünkre. A Phantom4 Pro új kamerája valós natív C4K felbontásra is képes, ami annyit jelent, hogy nem egy szoftveresen felturbózott képet látunk, hanem valós, akár C4K:4096×2160 felbontást 100Mbps minőségben. A H.265 kódolásnak köszönhetően 50% -kal több információt tartalmaz a képünk, mint H.264-gyel. Ezáltal részletesebb és élénk képeket készíthetünk.

Micro SD kártyával akár 128 GB-ig bővíthető háttértár Intelligens akkumulátora 28 perces repidőt tesz lehetővé Robotpilóta rendszere megkettőzött biztonsági modulokkal van ellátva: GPS, iránytű, IMU DJI GO4 alkalmazással használható ActiveTrack, a Point of Interest, és a TapFly intelligens repülési módok

Figyelem! Nem játék! Kizárólag 18 éves kor felett használható! Egy ilyen modell használata megfelelő körültekintést és gyakorlatot igényel! Repülőterek közelében és a sűrűn lakott területek fölött tilos használni!

A készülék csak CE módban működik! Az európai törvények tiltják, hogy a készülék olyan rádiófrekvencián működjön (FCC) amivel képes a 7km-es távolságra. A készülék tudja az FCC szabványt, azonban a drón automatikusan érzékeli a GPS koordináták alapján, hogy milyen régióban van és nem tud átváltani FCC módra.