Termék leírás

Tulajdonságok:

A DJI Mini 2 kezdőpilóta-barát, erőteljes és közben apró is. Impozáns teljesítmény, lenyűgöző képminőség, és kreatív videók csak egy pár kattintásnyira. Fedezz fel egy teljesen új perspektívát, örökítsd meg a pillanatokat, amelyek az életedet valóban csak a tieddé teszik.

Csomagolj könnyen, szárnyalj szabadonHogy milyen könnyű a DJI Mini 2? 249 g, kb. olyan nehéz, mint egy alma és elfér a tenyeredben. Kompakt és kényelmes, a Mini 2 ideális útitársad, hogy megörökítsd kedvenc pillanataid. [1]

Kicsi de hatalmasKöszönhetően az intuitív és fejlett funkcióinak, amelyeket egy könnyen hordozható keretbe foglaltunk, a DJI Mini 2 teljes szabadságot biztosít számodra bárhol és bárhogy szeretnél alkotni. Ha épp egy homokos strandon vennél fel, vagy egy családi rendezvény pillanatait örökítenéd meg, a Mini 2 könnyedén megoldja ezeket.

Erőteljes teljesítményA maximum 31 perces repülési idővel a DJI Mini 2 garantálja, hogy elég időd jusson a tökéletes kompozícióra. [2] A Mini 2 ötös szintű szélmozgásnak áll ellen, és akár 4000 méteres tengerszint feletti magasságban is felszállhatsz vele, így még szeles tengerparti körülmények között, vagy alpesi erdők nagy magasságában is repülhetsz vele.

OcuSync 2.0 video jeltovábbításA Mini 2 akár 10 km-es távolságról is képes HD videojelet továbbítani. Ellenáll az interferenciáknak, megadva ezáltal a lehetőséget, hogy még messzebbre repülj és még élesebb képeket kapj. [3]

3 tengelyen stabilizált kameraMintha csak megnyomnád a visszajátszás gombot életed legjobb pillanatainál. Egy 12MP-es légi kamera garantáltan lenyűgöző képeket készít. A 3 tengelyen stabilizált kamerával akár 4K felbontású, 30 képkocka / másodperces videókat készíthetsz. A Mini 2 felvételei lenyűgöző képminőségűek és egyenletesen simák, függetlenül attól, hogy milyen kalandos helyszíneken kell helyt állnia.

4x ZoomA tökéletes felvételhez nincs szükség veszélyesen közel menned a témádhoz! A 4x-es digitális zoom biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi a váltást a különböző távolságú és összetételű felvételek között.

QuickShot módok – Lenyűgöző légi felvételek, azonnal!Csupán néhány érintéssel a DJI Mini 2 automatikusan professzionális szintű videofelvételeket készít, amelyeket azonnal megoszthatsz a közösségi médiában. Legyél még kezdő, vagy akár tapasztaltabb pilóta, a DJI Fly alkalmazással lenyűgöző tartalmakat hozhatsz létre hangsávokkal és szűrőkkel kiegészítve.

Panoráma – Mutasd meg milyen lenyűgöző látvány tárul eléd.Válassz a széles látószögű, a 180°-os és a gömbpanorámák közül és hagyd, hogy a DJI Mini 2 elvégezze a munka nehezét – szinte azonnal létrehozva egy panoráma remekművet!

Feljavított fénykép – Miért várnál, hogy megosztd legjobb képeidet?A DJI Fly alkalmazás beépített, intelligens fénykép-optimalizációval rendelkezik. Az app automatikusan feljavítja a képminőséget egy fénykép letöltése után, ami élénk színeket és részletekben gazdag képeket eredményez.

Egyszerűsített vezérlés, lenyűgöző tartalmakA DJI Mini 2 gondosan optimalizálja a felhasználói élményt és az intelligens funkciókat. Az intelligens hazatérésnek, az automatikus felszállásnak és a pontos lebegésnek köszönhetően a működés egyszerűbb és biztonságosabb, mint valaha. [4] A lehetőségek végtelenek, ha az ég a játszótered.

Fly Spots – Fedezz fel egy új kalandot.Nem tudod hol vannak az igazán jó helyek? A felszállási hely kiválasztása néha okozhat fejfájást. Tervezd meg előre az útadat a DJI Fly alkalmazásban, és lehet egy hozzád hasonló, légifotóssal is összetalálkozhatsz.[5]

Gyors másolásAmikor a Mini 2 az okostelefonod közelébe kerül, a DJI Fly alkalmazás ezt automatikusan felismeri és csatlakozik a drónhoz, majd szinkronizálja a kiválasztott fotóidat és videókat 20 MB/s sebességgel. [6]

Vágott letöltésEzzel az új funkcióval könnyedén kivághatod a felvételed az érdekes részeit, hogy csak azokat töltsd le és szerkeszd. A legjobb pillanatok utáni kutatás és a kevés tárhely miatti aggódás immár a múlté!

Látványos sablonokA DJI Fly alkalmazás intuitív szerkesztője sokféle kreatív sablont tartalmaz. A repülés, a fényképezés, a szerkesztés és a megosztás szinte azonnal elvégezhető, így akár útközben is alkothatsz és megoszthatsz tartalmakat.

Nézd meg magadA DJI Mini 2 hatalmas számtalan lehetőséget nyújt egy hihetetlenül könnyű testben. A Mini 2 ideális választás kezdőknek és olyan tartalomkészítőknek, akik szintet akarnának lépni.

Műszaki adatok

Méretek és tömeg:

Tömege: < 249 g Mérete összehatjva: 138×81×58 mm Mérete kihajtva: 159×203×56 mm Mérete kihajtva (propellerekkel): 245×289×56 mm Átlós méret: 213 mm

Emelkedési sebesség:

S módban: 5 m/s N módban: 3 m/s C módban: 2 m/s

Ereszkedési sebesség:

S módban: 3,5 m/s N módban: 3 m/s C módban: 1,5 m/s

Maximális sebesség:

S módban: 16 m/s N módban: 10 m/s C módban: 6 m/s A maximális sebesség értékek tengerszint közelében, szél nélkül értendőek.

Maximális dőlésszög:

S módban: 40 fok N módban: 25 fok (erős szélben max 40 fok) C módban: 25 fok (erős szélben max 40 fok)

Kamera:

Képszenzor: 1/2,3″ CMOS 12 MP Látószög: 83 fok Gyújtótávolság: 24 mm Rekeszérték: f/2.8 Fókusz tartomány: 1 métertől végtelenig ISO: 100 – 3200 Elektronikus zár: 4 – 1/8000 s Maximális felbontás: 4000 x 3000 pixel (4:3); 4000 x 2250 pixel (16:9) Video felbontás: 4K: 3840×2160 @ 24/25/30fps; 2.7K: 2720×1530 @ 24/25/30fps; FHD: 1920×1080 @ 24/25/30/48/50/60fps Maximális bitráta: 100 Mbps Fájlformátumok: JPEG/DNG (RAW); MP4 (H.264/MPEG-4 AVC)

Akkumulátor:

Kapacitás: 2250 mAh Feszültség: 7.7 V Töltési feszültség limit: 8.8 V Típus: LiPo 2S Energia: 17.32 Wh Tömeg: 86.2 g Töltési hőmérséklet: 5° – 40°C (41° – 104°F) Max teljesítmény: 29 W

Egyéb tulajdonságok:

Maximális repülési idő: 31 perc ( 4.7 m/s sebességgel repülve, szélmentesen) Maximális szélsebesség: 8.5-10.5 m/s Működési frekvencia: 2.400-2.4835 GHz, 5.725-5.850 GHz Helymeghatározás: GPS+GLONASS+GALILEO Támogatott Micro SD kártya: UHS-I Speed Class 3 vagy felette Mobilapplikáció: DJI Fly (iOS 10.0, Android 6.0 vagy újabb)

A csomag tartalma:

DJI Mini 2 drón Távvezérlő Akkumulátor (Intelligent Flight Battery) Tartalék propellerek: 1 pár Type-C kábel Gimball védő RC kábel (Micro USB) RC kábel (USB-C) RC kábel (Lightning) Tartalék vezérlő karok: 1 pár Tartalék csavarok: 6 db Csavarhúzó

Megjegyzés:1. A repülőgép felszállási súlya magában foglalja az akkumulátort, a légcsavarokat és a microSD-kártyát. Használat előtt ellenőrizd az összes vonatkozó szabályt és előírást, és mindig figyelj arra, hogy biztonságosan repülj mások közelében.2. Szélvédett helyen, 14 km/h állandó sebességgel mérve.3. Akadály-, és zavarmentes FCC-kompatibilis területen. A maximális repülési távolság meghatározása a rádiókapcsolat és jelerősség referenciaértéke. Csak a maximális, egyirányú repülési távolságra vonatkozik, anélkül, hogy figyelembe vennénk a visszatérés lehetőségét. Mindig tartsd be a helyi szabályokat és előírásokat, és lehetőleg látótávolságon belül repülj, hacsak másként nem engedélyezett.4. Az szenzoros pozícionáláshoz nem fényvisszaverő, észlelhető felületekre és megfelelő megvilágításra van szükség. A funkció 0,5-30 m magasságban érhető el. A függőleges és vízszintes pozicionálási pontosság ± 0,1 m-en belül van.5. Jelenleg a Fly Spots csak Kínában érhető el.6. Ez a legnagyobb letöltési sebesség az 5,8 GHz-es frekvenciasávban. Ha a QuickTransfer funkciót a 2,4 GHz-es frekvenciasávban