Termék leírás

Tulajdonságok:

Arra készült, hogy kitartó legyen. Arra tervezték, hogy könnyen adaptálható legyen különböző feladatokra.

4db nagyteljesítményű motor és 17 colos propellerek biztosítják a stabil repülés képességét még erős szélben is.

Az újfejlesztésű kettős akkumulátor rendszer automatikusan előmelegíti az akkumulátorokat, mely képessé teszi, hogy fagypont alatti hőmérséklet esetén is készen álljon a bevetésre.

Továbbá a kialakítását úgy tervezték, hogy ellenálljon különböző időjárási elemeknek, esőnek, így a sokféle környezeti tényező esetén és képes repülni.

Akár 7 km távolságra
Akár 38 percig
IP43 védelemmel
Akár 2kg payload-al terhelve
Mindig munkára kész

A Matrice 200-as sorozat gyorsan repülésre kész állapotba hozható, majd a szállító kofferébe visszahelyezhető csupán néhány perc alatt. Mivel a gimbal rögzítő elemek és a gép karjai is a gép testéhez rögzítve maradnak a szállítás során, így a gép valóban percek alatt repülésre késszé tehető.

A lényegre fókuszálva

Beépített funkcióként könnyedén tartja a gép a fókuszt a kiválasztott ponton, hogy a szükséges adatot minél részletesebben, minél pontosabban tudja begyűjteni a kompatibilis kamerák segítségével.

Akadályelkerülés

A beépített FlightAutonomy rendszer az első, alsó, valamint felső érzékelőinek segítségével a gép azonosítja és elkerüli az útjába kerülő akadályokat, hogy még magabiztosabbá tegye a repülést, a precíz helyzetmegtartást.

Kompatibilitás applikációkkal

A Matrice 200-as széria könnyedén irányítható a DJI applikációival, mint a DJI GO 4, DJI Pilot, vagy a repüléstervező DJI GS Pro, ugyanakkor támogatja olyan gyártók szoftveres megoldásait, mint a Pix4D vagy a DroneDeploy.

Jelátvitel

A Matrice 200-as sorozat a DJI legkiemelkedőbb Lightbridge átviteli rendszerét használja, biztosítva ezzel a legkisebb késleltetést és az élő videokapcsolatot a drónnal.

DJI AIRSENSE

A beépített ADS-B jelfogadó rendszerrel a Matrice 200-as sorozat biztonságos repülést tesz lehetővé azáltal, hogy automatikusan, valós időben értesíti a kezelőt a közelben elhaladó repülőgépek jelenlétéről.

Megbízható teljesítmény

A drón kezelője kétféle akkumulátor kiépítésből választhat:

egy keskeny TB50-es akkumulátorból a könnyebb hordozhatóság érdekében
vagy a továbbfejlesztett akkukapacitást felvonultató TB55-ÖS akkumulátorokból

Ezen akkumulátorok akkor is megfelelő és hosszútávú tápellátást biztosítanak, ha egyszerre két kamera van csatlakoztatva a gépre.

A Matrice 200 sorozat jelenleg háromféle kiépítésben elérhető:

1. Matrice 200: egy kamerát fogadni képes rendszer, a Matrice 200 sorozat összes további professzionális tulajdonságával
2. Matrice 210: többféle payload-ot képes fogadni, akár egyszerre 3 kamerával is felszerelhető rendszer, univerzális porttal a bővíthetőség érdekében
3. Matrice 210 RTK: a Matrice 210 rendszer beépített RTK-val, a centiméter pontosságú repülés érdekében.