DJI Avata drón

Ft Br.

Garancia: 1 év

Cikkszám: DJI Avata Kategória:

Termék leírás

Vonalkód:

Tulajdonságok:

Az égbolt a legjobb játszótérAz Avata drón szemüveggel és mozgásvezérlővel együtt használva mindenki számára elérhetővé teszi a repülés élményét. [1] Feledkezzen bele a repülésbe, és élvezze a páratlan biztonságot és a remek irányíthatóságot. Fedezze fel a spontán repülés örömét, és örökítse meg az Önt körülvevő világot. Vannak, akik repülésre születtek.

Ahol a mozgékonyság találkozik a tartóssággalA kis méretű, könnyű DJI Avata szűk helyeken is remekül irányítható. Úgy tervezték, hogy a felhasználó bátran élvezhesse a repülést. A beépített propellervédelemnek köszönhetően ha az Avata egy tárggyal érintkezik, visszapattan róla, és a levegőben marad.

Tapasztalja meg, mit lát a pilótaÉlvezze a páratlan kényelmet a DJI Goggles 2 szemüveggel. Most kisebb, könnyebb, továbbá Micro-OLED képernyőkkel rendelkezik, így kiemelkedően tiszta képet nyújt. A DJI Avata támogatja a DJI FPV Goggles V2-t is. [1]

Érezzen rá a repülés ízéreA DJI Motion Controllerrel az intuitív repülés az Ön kezében van. [1] Nyomja meg a ravaszt, és gyorsítson előre, vagy egy csuklómozdulattal fordítsa meg a gépet. A vezérlők könnyen kezelhetők, és teljesen egyedülálló repülésélményt nyújtanak.

A tökéletes repülési csomagA DJI Goggles 2 kis méretű és rendkívül hordozható. Az összecsukható antennának és a könnyű kialakításnak köszönhetően kis helyen tárolható, kényelmesen hordható, és hosszú távú használatra is alkalmas. [2] A kétórás akkumulátor-üzemidővel és a szupergyors töltési sebességgel mindig készen áll a repülésre.

1080p Micro-OLED képernyőkDJI Avata és a Goggles 2 segítségével minden repülés páratlan élményt nyújt. A két HD Micro-OLED képernyő lenyűgözően tiszta képet ad, és akár 100 Hz-es frissítési frekvenciára képes. [3] A szemüveg sima, teljes képernyős élő adást jelenít meg, amivel határtalan lehetőségeket és magával ragadó világot nyújt.

DioptriabeállításA DJI Goggles 2 az optimális látás és kényelem érdekében lehetőséget nyújt az egyes lencsék +2,0 D és -8,0 D közötti dioptriabeállítására. [4][5] A beállító gomb rögzíthető, így a dioptriabeállítás nem állítódik el, ha a használat vagy a tárolás közben véletlenül megérinti.

Áttörés az FPV látványvilágbanAz 1/1,7 hüvelykes CMOS-érzékelővel felszerelt DJI Avata támogatja a 4K ultraszéles látószögű felvételt f/2,8 rekeszértékkel. A kiváló minőségű képalkotási teljesítménnyel együtt olyan kivételes vizuális élményt nyújt, amely a székéhez szegezi a nézőt.

1/1,7 hüvelykes érzékelő 4K / 60 fps [6] videó 155°-os szuper-széles látószög D-Cinelike színmód RockSteady 2.0 EIS HorizonSteady EIS

155°-os szuperszéles látószögA legtöbb kamerás drón a legjobb esetben is maximum 84°-os látószöget kínál. A DJI Avata szuperszéles, 155°-os látószöge egészen más ligában játszik. [7] Ez a kiterjesztett látószög közelebb áll ahhoz, amit a saját szemünkkel látunk, így a látvány teljesen magába szippantja a nézőt.

Zökkenőmentes felvételekA RockSteady 2.0 és a HorizonSteady segítségével a felvételek még a hirtelen manőverek közben is stabilak maradnak. [8] Ezek a csúcstechnológiás megoldások csökkentik a kamera rázkódását, zökkenőmentes ultra-HD videófelvételeket biztosítanak, ezáltal a filmes lehetőségek egész sorát nyitják meg a felhasználó számára.

RockSteady 2.0: A RockSteady ténylegesen, valós időben csökkenti a kamera rázkódását. HorizonSteady: A HorizonSteady a filmes effektusok érdekében a vízszintes horizonthoz igazítja a felvételeket.

Lehetőségek a vágószobábanMerüljön el a színek világában a D-Cinelike módban történő felvételkészítéssel. Az utómunkálatok során a fejlett színértékelésnek köszönhetően a felvételek vibrálóan élénk színeket kaphatnak, így a felvétel igazi mesterművé válik.

Hordozható és kalandra készAz Avata a kényelem jegyében új, innovatív kialakítást kapott. Könnyebb, kisebb és könnyebben hordozható.

Csak bátran. Repüljön messzire.A DJI Avata strapabíró, így bátran repülhet vele. A masszív keret csökkenti a sérülés kockázatát, így nyugodt repülést biztosít. Az új, csőszerkezetes aerodinamikai kialakítás optimális energiahatékonyságot biztosít, ami páratlan, akár 18 perces repülési időt tesz lehetővé. [9]

Szárnyakat ad a felfedezőknekFedezze fel teljesen szabadon a környezetét, és találja meg, miként készíthet lenyűgöző videofelvételeket. A DJI Avata minden helyzethez rugalmasan alkalmazkodik, így a kreatív lehetőségek egész tárházával rendelkezik.

Ott is repülhet, ahol mások nemEgyedülálló felvételeket készíthet faágak között, hidak alatt és folyosókon keresztül repülve, és olyan helyeken is filmezhet, amelyek korábban elérhetetlenek voltak.

Teknős módHa az Avata a hátára esik, néhány érintéssel aktiválja a Teknős módot, így a gép talpra ugrik, és ismét képes felszállni.

Lefelé néző akadályérzékelő rendszerA beépített légcsavarvédő mellett az Avata a még nagyobb biztonság érdekében lefelé irányuló binokuláris látással és infravörös érzékeléssel is rendelkezik. Ezek az érzékelők észlelik a gép alatt lévő akadályokat, és lehetővé teszik, hogy az Avata alacsony magasságban vagy beltéri körülmények között is tudjon repülni. [10]

Ki mondta, hogy a biztonság nem lehet szórakoztató?Élvezze a repülést, és felejtse el a szorongást. A mozgásvezérlő vészfékező gombja lehetővé teszi, hogy a gépet egy gombnyomással azonnal megállítsa. Az akkumulátor lemerülése vagy jelkimaradás esetén a gép képes automatikusan visszatérni a felszállás helyére.

Kis magasságú repülésAz Avata kis magasságú repülési üzemmódjának köszönhetően a drón képes biztonságosan, a földhöz nagyon közel siklani. [11] Ez a szuperszéles látószögű kamerával együtt izgalmas, egyedülálló vizuális élményt nyújt.

Megállás és lebegésVeszély esetén érintse meg a vészfék gombot, és a gép hirtelen megáll. Az Avata ilyenkor egy helyben lebeg, így megelőzhető egy esetleges baleset.

Megbízható jelátvitelAz Avata a DJI csúcstechnológiás O3+ videóátvitelével és 2T2R körsugárzó antennákkal rendelkezik, így a repülés közben páratlan stabilitás és jelátviteli érzékenység jellemzi. Élvezze az éles és zökkenőmentes valós idejű képet a szemüvegén, még interferenciával terhelt környezetben is.

1080p – Maximális videóátviteli minőség [12] 100 fps – Maximális videóátviteli képfrekvencia 30 ms – Legalacsonyabb videóátviteli késleltetés [12] 10 km – Maximális videoátviteli hatótávolság [13] 50 Mbps – Maximális videóátviteli bitráta [14] H.265 – Videóátviteli kódolás

Mesteri irányíthatóságA DJI Avata több távvezérlő eszközzel is kompatibilis, amelyek mindegyike más-más lehetőségeket kínál. A repülésszimulátor tökéletes eszköz a manőverezési készség csiszolására vagy a különböző vezérlési módok kipróbálására, amelyek gazdagabb vizuális hatásokat és új lehetőségeket kínálnak.

Páratlan precizitásA DJI FPV Remote Controller 2 távirányítóval a drón manuális üzemmódban irányítható, ezáltal bonyolult repülési manőverekre, stabil légifotó-effektusokra és változatos vizuális hatásokra képes. [15]

Gyakorlat teszi a mestertA DJI Virtual Flight alkalmazás számítógépeken és okostelefonokon egyaránt használható, és számos szimulált helyzetet tartalmaz. [16] Lehetőséget nyújt a beltéri vagy a kültéri gyakorlásra, a repülési képességek csiszolására, és segít fokozatosan mesterpilótává válni.

Megjegyzés:

* Repülés előtt tájékozódjon a helyi jogszabályokról és előírásokról, és szigorúan tartsa be azokat. ** Beltéri repülés esetén a nem megfelelő megvilágítás, a GPS-jel hiánya vagy a helyhiány miatt egyes funkciók korlátozottan használhatók lehetnek.*** Egy DJI Avata sorozatgyártású modellel, ellenőrzött környezetben tesztelve. A tényleges repülési élmény a környezettől, a használattól és a firmware-verziótól függően változhat.**** Az oldalon található valamennyi videó és fotó a helyi jogszabályi előírások szigorú betartásával készült.

1.A DJI Avata kompatibilis a DJI Goggles 2, a DJI FPV Remote Controller 2 és a DJI FPV Goggles V2 készülékekkel.2. A viselés és a látvány élménye személyenként eltérő lehet.3. A képernyő frissítési sebessége a videóátviteli képfrekvenciától függően változik. Az aktuális videoátviteli képfrekvenciához igazodva 100 Hz és 60 Hz között válthat.4. A DJI Goggles 2 nem támogatja az asztigmia korrekcióját. Ha az Ön látása valamilyen szempontból speciális igényű, kérjük, használat előtt kérje szakorvosa tanácsát.5. A vizuális élmény egyénileg változó lehet.6. A 4K/60 fps videók nem támogatják a 4:3 képarányt, hanem csak 16:9 képarányúak lehetnek.7. A 155°-os látószög csak akkor érhető el, ha a képarány 4:3, és a videófelvételi specifikáció 2,7K 50/60fps vagy 1080p 50/60 fps; a képarány 16:9, és a videófelvételi specifikáció pedig 4K 50/60fps, 2,7K 50/60fps vagy 1080p 50/60fps.8. A HorizonSteady csak a Normál mód látószögében érhető el, a képarány 16:9, a videófelvételi specifikációja pedig 4K 50/60fps, 2,7K 50/60fps vagy 1080p 50/60fps. A RockSteady nem érhető el olyankor, ha a videofelvételi specifikáció 2,7K 100/120fps vagy 1080p 100/120fps.9. A tesztelés szél és interferencia nélküli környezetben lebegve történt.10. A DJI Avata csak akkor támogatja a lefelé irányuló akadályérzékelést, ha DJI FPV Remote Controller 2-vel vagy DJI Motion Controllerrel N vagy S módban használják.11. A drónnak legalább 0,25 méteres távolságot kell tartania a földtől.12. A tesztelés nyílt, kültéri, interferencia nélküli környezetben történt. A videóátviteli késleltetés a különböző szemüvegeknél eltérő lehet. A DJI FPV Goggles V2 akár 810p videóátviteli sebességet is elérhet. A DJI FPV Goggles V2 használata esetén a 810p/120fps videóátvitelnél a legalacsonyabb videóátviteli késleltetés kevesebb, mint 28 ms.13. FCC-kompatibilis; a tesztelés nyílt, kültéri, interferencia nélküli környezetben történt.14. A tesztelés nyílt, kültéri, interferencia nélküli környezetben történt. A videóátviteli bitráta a működési környezettől függően változik.15. Kompatibilis a DJI FPV Remote Controller 2 és DJI Motion Controller távirányítóval, amelyek külön megvásárolhatók.16. A PC-kliens Windows operációs rendszeren futtatható. A mobil kliens iOS 12.0 vagy újabb, illetve Android v9.0 vagy újabb operációs rendszereken futtatható.

További információk a gyártó weboldalán

Gyártó: DJI

További részletek

Garancia

Cím

Go to Top