Autel EVO Nano+ Premium Bundle drón szürke

352 .646 Ft Br.

Garancia: 1 év

Cikkszám: 6924991102755 Kategória:

Termék leírás

Vonalkód:

Tulajdonságok:

Élesebb. Simább. Jobb. Az EVO Nano+ 1/1,28″-es (0,8 hüvelykes) CMOS-érzékelője 50 MP-es fényképek készítésére képes. A nagy, f/1,9-es rekesznyílású RYYB színszűrő tömb kiváló zajszintet és képalkotási teljesítményt kínál, amellyel könnyedén készíthetsz minőségi képeket még gyenge fényviszonyok mellett is. Kövesd nyomon a gyorsan mozgó témákat hihetetlen pontossággal a PDAF + CDAF autofókusz rendszerrel. Hozz ki minden részletet az árnyékokból és a csúcsfényekből még szélsőséges fényviszonyok mellett is a HDR mód használatával, amely gyorsan egymásutánban több ,egymástól expozícióban eltérő képet készít amit utómunka során illeszthetsz össze.

Nagyság a kezedben A negyed kilónál is könnyebb EVO Nano kb. annyit nyom, mint egy narancs, és szinte bárhol elfér – a túracsomag oldalzsebétől a tenyeredig.

Dynamic Track 2.1: Mesteri témakövetés Kövess a Nano-val automatikusan bármilyen embert, állatot, vagy járművet, hogy amíg Te az élvezetekre összpontosítasz, a drón végezze a kemény munkát.

Filmszerű felvételek egyetlen kattintással Készíts drámai, professzionális szintű felvételeket egyetlen gombnyomással, négy automata felvételi módban. Legyél akár veterán pilóta, vagy kezdő újonc a drónjátékban, az Autel Sky alkalmazással epikus, felejthetetlen eredményeket hozhatsz létre hangsávot és szűrőket hozzárendelve felvételeidhez.

MovieMaster: Klippek gyorsan és egyszerűen Felejtsd el a hosszadalmas és fárasztó szerkesztést. Használd kedvenc sablonjaidat az Autel Sky alkalmazásból és készíts klippeket gyorsan és egyszerűen, másodpercek alatt.

Repülj szabadon — Lag és korlátok nélkül Repülj még messzebbre éles és tiszta élőkép társaságában a SkyLink, az Autel eddigi legerősebb átviteli rendszerének köszönhetően, amely közel 10 mérföldes hatótávolságot, 2,7K/30FPS-es képminőséget és kiváló interferencia mentesítő képességeket kínál, miközben lenyűgöző HD videót közvetít.

Felvétel és megosztás azonnal Kész a felvétel? Helyezd telefonodat a Lite közelébe, és másold át az Autel Sky alkalmazás segítségével a képeidet és videóidat szupergyors, 160 Mbps sebességgel.

SonarSound: Hallj meg mindent Rögzíts a földön beszéd és környezeti hangokat a távirányító beépített mikrofonjával, amely hangsávokkal új tartalmat és életet adhatsz videóidnak.

Biztonságos repülés, fejlett akadályelkerüléssel Az EVO Nano kategóriájában első és egyetlen drón, amely fejlett akadályelkerülő rendszerrel rendelkezik – így kézenfekvő választás azoknak, akik szeretnék a baleseteket elkerülve maximalizálni repülőgépük élettartamát. A háromirányú binokuláris érzékelők révén, amelyek lehetővé teszik a drón számára, hogy észlelje az előtte, mögötte és alatta lévő akadályokat, a Nano+ könnyedén fékez le, elkerülve az ütközéseket.

Több akkumulátor. Több idő. Több kreativitás. Az EVO Nano 28 percig képes folyamatosan repülni, ami rengeteg időt biztosít a kreatív szögekkel való kísérletezésre és az ötletes felvételek megálmodására.

Műszaki adatok

Helymeghatározás: GPS / GLONASS Akkumulátor: Li-Po 7.7 V Hatótáv: 16.8 km Maximális repülési idő: 28 perc Maximális sebesség: 15 m/s Méret: 310 x 264 x 50 mm Tömeg: 249 g

Kamera:

Képszenzor: 1/1.28″ 50MP CMOS Fotó felbontás: max 8192 x 6144 pixel Videó felbontás: 4K UHD Videó formátum: MP4, MOV Memóriabővíthetőség: MicroSD, max 256 GB Képformátum: JPG, DNG

Távvezérlő:

Működési frekvencia: 2.4 GHz Hatótáv: 10 km Üzemidő: akár 3.5 óra

A csomag tartalma:

Autel Evo Nano drón Akkumulátor Akkumulátor töltő Távirányító Adatkábelek 2db extra akkumulátor Akkumulátor töltő elosztó 2 extra garnitúra pót légcsavar Légcsavar rögzítő Válltáska

További információk a gyártó weboldalán

Gyártó: Autel

További részletek

Garancia

Cím

Go to Top