Autel EVO Lite+ drón szürke

518 .000 Ft Br.

Garancia: 1 év

Cikkszám: 6924991102830 Kategória:

Termék leírás

Vonalkód:

Tulajdonságok:

Fedezd fel a világot holdfényben Az EVO Lite+ 1 hüvelykes, CMOS képérzékelőjével és az Autel intelligens holdfény-algoritmusával éles, részletekkel teli képeket rögzít éjszaka, alacsony képzajjal – még magasra tolt érzékenység mellett is!

Több lehetőség az állítható rekesszel Engedd szabadjára kreativitásodat az f/2.8-f/11 között állítható rekesszel, amelynek révén saját művészi stílusod szerint játszhatsz az expozíció és a mélységélesség értékeivel.

Filmszerű felvételek egyetlen kattintással Készíts drámai, professzionális szintű felvételeket egyetlen gombnyomással, négy automata felvételi módban. Legyél akár veterán pilóta, vagy kezdő újonc a drónjátékban, az Autel Sky alkalmazással epikus, felejthetetlen eredményeket hozhatsz létre hangsávot és szűrőket hozzárendelve felvételeidhez.

A személyes paparazzid Egyetlen gombnyomásra a Lite a levegőbe emelkedik, és minden beállítást automatikusan elvégezve már készíti is a felvételeket rólad és barátaidról. Homályosítsd el a hátteret a filmes hatás érdekében, vagy drámai módon fedd fel csodálatos úti célod – legyen az egy hegy teteje vagy a saját kerted.

Dynamic Track 2.1: Mesteri témakövetés Kövess a Lite-tal automatikusan bármilyen embert, állatot, vagy járművet, hogy amíg Te az élvezetekre összpontosítasz, a drón végezze a kemény munkát.

Repülj szabadon — Lag és korlátok nélkül Repülj minden eddiginél messzebbre, éles és tiszta élőkép társaságában a SkyLink, az Autel eddigi legerősebb átviteli rendszerének köszönhetően, amely közel 12 mérföldes hatótávolságot, 2,7K/30FPS-es képminőséget és kiváló interferencia mentesítő képességeket kínál, miközben lenyűgöző HD videót közvetít.

SonarSound: Hallj mindent Rögzíts a földön beszéd és környezeti hangokat a távirányító beépített mikrofonjával, mely hangsávokkal új tartalmat és életet adhatsz videóidnak.

Felvétel és megosztás azonnal Vége a felvételnek? Egyszerűen helyezd okostelefonodat a Lite közelébe, és másold át az Autel Sky alkalmazás segítségével fényképeidet és videóidat szupergyors, 160 Mbps sebességgel.

MovieMaster: Filmek gyorsan és egyszerűen Fel ejtsd el a hosszadalmas és fárasztó szerkesztést. Használd kedvenc sablonjaidat az Autel Sky alkalmazásból és készíts klippeket gyorsan és egyszerűen, másodpercek alatt.

Ultra széles látószögű akadálykerülés Az Autel új, ultraszéles látószögű akadályelkerülő kamerái révén most mindeneddiginél gyorsabban, biztonságosabban és magabiztosabban repülhetsz. Az érzékelők 150 fokos elülső látómezőt biztosítanak az EVO Lite számára, így még a kamerák számának csökkentése mellett is kevesebb a holtmező, mint a korábbi rendszerek esetében.

Iparágvezető akkumulátor-élettartam Az EVO Lite méretkategóriájában az egyetlen drón, amely 40 percig bírja a levegőben, így 30 százalékkal több repülési időt biztosít versenytársainál.

Műszaki adatok

Méret: 430 x 517 x 85 mm Tömeg: 820 g Helymeghatározás: GPS / GLONASS Háttértár: 6 GB Akkumulátor: Li-Po 11.13 V Hatótáv: 24 km Üzemidő: 40 min Maximális sebesség: 19 m/s Maximális dőlésszög: 33°

Kamera:

Képszenzor: 1″ 20MP CMOS Fotó felbontás: 5472 x 3648 pixel Videó felbontás: 4K UHD Videó formátum: MP4, MOV Memóriabővíthetőség: MicroSD, 256 GB Képformátum: JPG, DNG

Távvezérlő:

Működési frekvencia: 2.4 GHz Hatótáv: 12 km Üzemidő: 3.5 óra

A csomag tartalma:

Autel Evo Lite+ drón Akkumulátor Akkumulátor töltő Távirányító Adatkábelek Tartalék propellerek

További információk a gyártó weboldalán

Gyártó: Autel

További részletek

Garancia

Cím

Go to Top