Termék leírás

Tulajdonságok:

Az AirSelfie egy forradalmi, zsebméretű légikamera, amely összekapcsolódik okostelefonjával, hogy határtalan HD fotókat készítsen rólad, a barátaidról, és az életedről az égből. Erős propellerei akár 20 méterre is képesek felemelni, lehetővé téve hogy széles valóban eredeti fotókat és videókat rögzíts az eszközödön. A rezgésgátló ütéselnyelő 12 MP-es kamera biztosítja a legmagasabb minőségű képeket. A súlya mindössze 80,3 g, ami azt jelenti, hogy az AirSelfie-t mindig magadon tarthatod. Üdvözöld a szelfik jövőjét.

Készülj fel a felszállásraVedd ki a légikamerát és kapcsold be

Repülj Nyisd meg az AirSelfie alkalmazást (iOS és Android), nyomd meg az emelkedés (lift) gombot, és figyeld a légikamerád lebegését akár 20 m-es magasságig.

Mosolyogj és kattints Állítsd be a magasságot és az irányt az alkalmazással, bízd rá magad az automatikus lebegésre, és készítsd egy HD légifotót vagy videót. Szállj le simán Szállj le az AirSelfie-vel biztonságosan és simán a kezedbe, vagy fogd meg a levegőben, miközben lebeg, és tedd vissza a powerbankba, ahol újratöltődik.

FEDEZD FEL AZ AIRSELFIE-ÉLMÉNYT Az AirSelfie több mint egy légikamera. Ezzel határok nélkül mondhatod el a történeted és a gondolataidat. Ezzel kitolhatod a technológia határait, hogy olyan képeket készíts, amelyek valóban e világon kívüliek.

KISEBB MINT A MOBILTELEFONOD CSODÁLATOSAN HORDOZHATÓ Az AirSelfie az lett tervezve, hogy mindig úton legyen. Mindössze 80,3 g-os súlyával, amely a tartós eloxált alumíniumháznak köszönhető, a légikamera könnyű, szilárd, és kivételesen hűvös.

EGY HORDOZHATÓ LÉGIKAMERA SZELFIK MADÁRTÁVLATBÓL Unod az egy kezes szelfiket, vagy a szelfibotokat? Mi is untuk. Az AirSelfie-vel az emberekből és általad szeretett dolgokból többet mutathatsz meg a képeken. Egy harmadik kamera az eszközödhöz, ami lehetővé teszi nagy látószögű fotók készítését házon kívül és belül, egy teljesen határtalan nézőpontból: az égből.

INTUITÍV ALKALMAZÁS ERŐFESZÍTÉS NÉLKÜL FELHASZNÁLÓBARÁT Az AirSelfie egy ingyenes, intuitív iOS és Android alkalmazás használatával vezérelhető. Egyszerű ujjmozdulatokkal szállhatsz fel, készíthetsz fotókat vagy videókat, majd szállhatsz le biztonságosan. Késleltesd az exponálást akár 10 mp-cel az időzítővel (ez elég idő, hogy eltedd a telefonod), készíts több képet, majd oszd meg közvetlenül a közösségi médiában, hogy ámulatba ejtsd a barátaidat.

FŐBB JELLEMZŐK

Aeronautikai minőségű eloxált alumínium Robusztus és elegáns, könnyen szállítható, bárhova is mész.

12 MP-es kamera Az AirSelfie 12 Megapixeles, 81° látószögű HD videokamerával rendelkezik, hogy közösségi médiára optimalizált képeket készíts

Erős (Turbo Fan) propellerek Négy, kefe nélküli turbo fan propeller, amelyet biztonságosan megfoghat lebegés közben

Ultrakönnyű A mindössze 80,3 g-os AirSelfie újradefiniálja a hordozhatóságot. Kompakt, és könnyen magaddal viheted, bárhova is mész,

Egy kis varázslat Az AirSelfie saját Wi-Fi hálózatot hoz létre

Állandóan mozgásban Kifinomult érzékelők, rezgéselnyelő rendszer, magassági szonár, és stabilitási kamera garantálják a stabil, tiszta, áramló képeket.

Kefe nélküli motorok Az AirSelfie 4 mikroméretű, kefe nélküli motorral van felszerelve, amelyek másodpercek alatt képesek akár 20 m magasba emelni.

Tartsd emlékeid biztonságban Az AirSelfie-hez jár egy 16GB-os microSD memóriakártya. Ez több mint elég hely sokasodó emlékeid tárolásához.

Fáradhatatlan A beépített, 400 mAh-s, 7,4 V-os LiPo akkumulátorral az AirSelfie 5 percig képes repülni. Amikor újratöltésre van szükség, csak helyezd a powerbankba, vagy használd az USB-C kábelt.

Olyan egyszerűen használható Vezéreld légikamerád közvetlenül egy intuitív alkalmazásból. Az Androidhoz és iOS-hez elérhető ingyenes app hihetetlenül felhasználóbarát, és csak minimális betanulási időt igényel.

Kicsi és pehelykönnyű Mindössze 98,5 x 71,2 x 13,6 mm, és 80,3 g

Akár 1 órányi repülés a power bankkal Az opcionális AirSelfie Power Bank úgy lett tervezve, hogy tökéletesen integrálódjon a légikamerával. Lehetővé teszi, hogy akár 15-ször feltöltsd az AirSelfie-t, mielőtt lemerülne, így akár összesen 75 percig is a levegőben lehet.

Kapj le engem – készíts tökéletes szelfit Ennek a funkcionalitásnak köszönhetően az AirSelfie2 már képes rögzíteni minden pillanatod, és megkönnyíti a tökéletes szelfi elkészítését. A kamera követi az arcod, így még könnyebben készíthetsz lenyűgöző szelfiket.

Akkumulátor kapacitás: 400 mAh Felhasználási terület: szórakozás Rotorok száma: 4 db Irányítás: okostelefon/tablet Szín: szürke Automatikus leszállás Élőkép (pilótanézet / FPV) Repülésre kész Tartja a magasságot Tartja a pozíciót Beépített kamera Beépített gimbal: nem Maximális repülési idő: 5 perc Maximális hatótávolság: 20 m