Megörökítjük a kihívás pillanatait

Vigyázz! Kész! Rajt! Ma már a drónok a sportesemények rögzítésénél is helyet követelnek maguknak. Nem csoda, hiszen ezzel a módszerrel a lehető legapróbb részletekig meg lehet mutatni az adott mérkőzést vagy versenyt. Ami nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem adott esetben a versengés kimenetelét is eldöntheti.

Döntsön Ön is a drón felvétel készítése mellett, hogyha…:

  • minőségi és nagy felbontású felvételeket szeretne a sporteseményekről
  • látványos videóval szeretné bemutatni a nemes versengést
  • úgy akarja a mérkőzés minden részletét megmutatni, hogy közben a legcsekélyebb mértékben sem zavarja az egymással küzdő feleket.
  • szeretne átfogó és teljes körű képeket mutatni a sporteseményről – a sportolók bevonulásától kezdve a verseny utáni díjkiosztásig.

  • minden körülmények (pl. vízen, hegyvidéki terepen stb.) között szeretne minőségi videót készíteni.

Miért érdemes bennünket megbíznia a drón felvétel készítésével?

  • mert cégünknél lelkes és nagy tudású munkatársak fognak egyedi minőségi felvételeket csinálni az adott versenyről vagy mérkőzésről
  • mert korszerűen felszerelt, megbízható drónokkal dolgozunk, amelyek hosszabban tartó események (pl. futballmérkőzés) rögzítésére is képesek.
  • mert az elkészült videó vágását és montírozását is vállaljuk.
  • mert így könnyen és egyszerűen, a saját tárhelyünkre feltöltve, 4k formátumban juthat hozzá a kész drón videókhoz.

Vegye a saját kezébe a sportesemény rögzítését!

Napjainkban a drónok irányítása a legmodernebb technikák segítségével történhet. Habár az eszközhöz létezik rádiós távirányító is, azonban ma már okostelefonnal vagy tablettel is vezérelhetjük a magasból pásztázó légijárművet. Köszönhetően a drón és a mobileszköz között létesített Bluetooth illetve WiFi kapcsolatnak. A sportesemények többségénél érdemes az utóbbit igénybe venni, hiszen így akár 100 méter távolságból is irányítani lehet a drónt. Ha azonban különleges körülmények között készítünk felvételeket (pl. vitorlás- vagy hegyi kerékpárosverseny) akkor a hagyományos rádiós távirányítós módszert ajánljuk, amely 5 km hatótávolsággal rendelkezik.

Készítsen Ön is minőségi drón felvételeket a sporteseményről!

Mi, az Intec Online Kft,-nél arra törekszünk, hogy élményt nyújtó felvételeket készítsünk. Legyen szó futballmérkőzésről, kosárlabda meccsről, vagy akár virtorlásversenyről, bármilyen körülmények között megrendezett sportesemény drón videózását vállaljuk.

Cégünk az eddigiekben kis- és középvállalkozások honlapjának készítésével, keresőoptimalizálással, valamint webáruház-készítéssel foglalkozott, amely terén évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Akik eddig ügyfeleink voltak, arról számoltak be, hogy cégünk költséghatékony és professzionális módon dolgozik. Régóta szenvedélyünk magánemberként a drón felvételek készítése is, amellyel vállalkozásunk a 2018-as évtől kezdve bővítette tevékenységi körét. Küldetésünk, hogy ezen a területen is kiváló minőségű szolgáltatást és teljes körű megoldásokat kínáljunk.

Örömmel várjuk az Ön megkeresését is!

Érdeklődés