Megörökítjük a legszebb képeket otthonáról

Igaz, hogy a mondás úgy tartja: „a jó bornak nem kell cégér”. Nem így van azonban egy ingatlan esetében. Ahol a szépen elkészített, s minél több perspektívából bemutatott felvétel kulcsfontosságú ahhoz, hogy az adott épületet könnyen lehessen adni. Pontosan erre valók a drónok, amelyek az ingatlan fényképezésnél is nagyszerűen használhatók.

Miért előnyös drón videó felvételt készítenie ingatlanáról?

  • Mert így minőségi, valamint nagy felbontású felvételek szavatolhatók.
  • Mert 10-20 méteres magasságból az ingatlan minden előnyös részletét meg tudja mutatni az érdeklődőknek.
  • Mert különösen nagyobb alapterületű ingatlanoknál hasznos lehet a magasból pásztázó drón, amely szépen meg tudja mutatni valamennyi épületrészt.
  • Mert ezzel a módszerrel a speciális körülmények (pl. tengerparton, hegyoldalban) épült házakról is szép és egyedi felvételeket tud készíteni.

Miért érdemes velünk elkészíttetnie ingatlan drón felvételét?

  • Mert nálunk nagy tapasztalattal bíró kollégák segítségével csinálhat egyedi és piacképes felvételeket.
  • Mert olyan speciális képstabilizátorral szerelt kézikamerákkal felszerelt drónokkal dolgozunk, amellyel különböző perspektívákból készíthet fényképet vagy videót ingatlanáról.
  • Mert épüljön bárhova az eladásra szánt építmény, garantáljuk a minőségi és vonzó drón felvételek készítését.

Tegye piacképessé ingatlanát!

Napjainkban a drónokat rendkívül sokoldalúan használják. Legtöbbször a vezető nélküli légijárműveket kamerával szerelik fel. A drón energiaellátását a szerkezetbe épített akkumulátor biztosítja, amelynek köszönhetően akár fél órán keresztül is képes a levegőben maradni. Ennyi idő pedig bőven elég ahhoz, hogy látványos és piacképes felvételeket készítsen az eladásra szánt ingatlanról. A videót 4k formátumban készítjük el, s ügyfeleink saját tárhelyünkről tudják azt letölteni.

Készítsen Ön is professzionális drón felvételeket ingatlanáról!

Cégünk több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik az online marketing feladatok ellátásban. Vállalkozásunk eddigi fő profilja a kis- és középvállalkozások honlapjával kapcsolatos feladatok ellátása (pl. honlapkészítés, keresőoptimalizálás) volt, de a 2018-as évtől kezdve – tevékenységi körünket bővítve – drón légifelvételek készítéssel is foglalkozunk. Akik eddig ügyfeleink voltak, azok valamennyien arról számoltak be, hogy az Intec Online Kft. professzionális munkát végez elérhető áron. Mi pedig azt tűztük ki célnak, hogy az ingatlanokról készített drón légifelvételek készítése során ugyanilyen minőségi munkát végezzünk.

Küldetésünk, hogy ezen a területen is professzionális szolgáltatásokat és teljes körű megoldásokat kínáljunk. Kérjük, nézze meg referencia munkáinkat!

Érdeklődés