Megörökítjük a boldogító igen pillanatát

Kétségtelen, hogy napjainkra jelentősen megváltoztak az esküvői trendek. Amíg régebben néhány fénykép is elegendő volt a nagy esemény megörökítésére, addig ma már mindenki videót szeretne élete egyik legnagyobb pillanatáról. A hagyományos, kamerás videófelvételnél azonban sokkal látványosabb és szebb felvételeket lehet készíteni pilóta nélküli légi járművel, más nevén drónnal.

Miért előnyös drón videó felvételt készíteni az esküvőről?

  • Mert így sokkal szebb, élesebb képpel rendelkező videót tud készíteni.
  • Mert drón segítségével egyedi perspektívából tudja felvenni élete legemlékezetesebb napját. A vezető nélküli légi jármű akár 20-25 méteres magasságból is képes rögzíteni az eseményeket.
  • Mert nagyobb létszámú esküvők esetén sokkal átfogóbb képet adhat az esküvőről, minthogyha kamerával venné fel azokat.
  • Mert az égből pásztázó kamera a násznép legcsekélyebb megzavarása nélkül tudja rögzíteni a felejthetetlen eseményeket.
  • Mert ezzel a módszerrel a különleges körülmények (pl. vízparton, hegyekben) rögzített esküvői felvételek is minőségiek és élvezetesek lesznek.

Miért érdemes az Intec Online Kft.-t megbíznia esküvői videója elkészítésével?

  • Mert nálunk jól képzett szakemberek gondoskodnak arról, hogy valóban emlékezetes felvételek szülessenek.
  • Mert olyan speciális képstabilizátorral szerelt kézikamerákkal felszerelt drónokkal dolgozunk, amellyel egyedi perspektívából, páratlan videókat készíthet.
  • Mert bármilyen körülmények között megtartandó esküvői felvételek készítését vállaljuk!
  • Mert nem csak a felejthetetlen pillanatok rögzítését, hanem igény szerint az elkészült videó vágását is vállaljuk!

Készítsen Ön is látványos felvételeket!

Eredetileg a drónt harci légijárműnek találták ki. Ma már azonban nem csak a haditechnikában, hanem esküvői légi és földi felvételek készítése során is sikerrel lehet használni ezt az eszközt. Az elkészült videót 4k formátumban, a saját tárhelyünkre feltöltve bocsátjuk ügyfeleink rendelkezésére.

Professzionális drón légifelvételeket kínálunk!

Az Intec Online Kft. 12 éves tapasztalattal rendelkezik az online vállalkozások marketing feladatainak kezelésében. Cégünk idén, tevékenységi körét bővítve drónnal légifelvétel készítéssel is foglalkozik. Munkánk során arra törekszünk, hogy azt a gondosságot, amely a honlapkészítés, keresőoptimalizálás, valamint webáruház-készítés szolgáltatásainkat jellemzi, az esküvői drón felvételek készítésénél is megtapasztalhassák ügyfeleink. Célunk, hogy ezen a területen is professzionális szolgáltatásokat és teljes körű megoldásokat nyújtsunk minden ügyfelünk részére. Kérjük tekintse meg referenciánkat!

Érdeklődés