Drón felvételek bulikhoz, szülinapokhoz, családi ünnepekhez, fesztiválokhoz

Megörökítjük az emlékezetes ünnepeket

Napjainkban már minden rendezvény alapvető szempont: a közösségi megjelenés. Ma már nagyon gyakori, hogy a születésnapi buliról, családi összejövetelről, vagy akár egy önfeledt kerti partyról készült fotókat, videókat közzé tesszük valamelyik közösségi oldalon. Nem csak, hogy ismerőseink is értesüljenek róla, hogy milyen jól szórakozunk, hanem, hogy ezzel nekik is kedvet csináljunk egy következő összejövetelre. Ha pedig már videót készítünk, miért ne csinálnánk ezt drónnal, amelynek a végeredménye biztosan látványos és minőségi lesz.

Miért érdemes drón videó felvételt készíteni a buliról?

  • Mert egy kerti partiról a magasból, sokkal látványosabb képeket, illetve videót tud készíteni.

  • Mert a drón egyedi perspektívából, akár 20-25 méteres magasságból is képes rögzíteni a születésnapi partin folyó eseményeket.
  • Mert nagyobb létszámú rendezvények (pl. fesztiválok) esetén sokkal átfogóbb képet adhat a rendezvényről, minthogyha kamerával venné fel azokat.
  • Mert a magasból a kamera az önfeledt pillanatok legkisebb megzavarása nélkül tudja felvenni az eseményeket.
  • Mert ezzel a módszerrel a különleges körülmények (pl. vízparton, hegyekben) rögzített esküvői felvételek is minőségiek és élvezetesek lesznek.

Válasszon bennünket születésnapi vagy fesztivál drón videója elkészítésével, amennyiben…:

  • bármilyen körülmények között minőségi felvételeket szeretne
  • szeretné, hogy magasan képzett a munkájukra igényes szakemberek örökítsék meg az önfeledt pillanatokat
  • olyan felvételt szeretne, amely a rendezvényről a lehető legátfogóbb képet nyújtja.
  • egyedi perspektívából is szeretné megmutatni az eseményeket.
  • korszerű módon és könnyedén, saját tárhelyünkről a 4k formátumban szeretne hozzájutni munkánk gyümölcséhez.

Készítsen Ön is látványos felvételeket!

Minden drónnak a lelke a légcsavar, hiszen azok száma alapvetően meghatározza a drón egyéb tulajdonságait. Amíg az alacsonyabb légcsavarokkal rendelkező drónok könnyebben tudnak fordulni, addig a nagyobb légcsavar számmal bírók stabilabbak és jobban ellenállnak az esetleges széllökéseknek. Cégünk négy légcsavarral rendelkező drónokkal rendelkezik, amely megfelelő kompromisszum a légi jármű fordulékonysága és stabilitása között.

Professzionális drón légifelvételeket kínálunk!

Cégünk a megalapítása óta eltelt 12 év alatt, kis- és középvállalkozások online marketing feladatait végezte. A 2018-as évben tevékenységi körünket kiterjesztve drón légifelvétel készítést is vállalunk. Ügyfeleink eddig a költséghatékony és minőségi munkáról ismerhettek meg bennünket. Pontosan ezért arra törekszünk, hogy a keresőoptimalizálásban, honlapkészítésben, valamint az ehhez kapcsolódó feladatok ellátása során tanúsított professzionális és ügyfélközpontú hozzáállást a drón légifelvételek készítése terén is kamatoztassuk.

Várjuk megkeresésüket bizalommal!

Érdeklődés